Meillä on huonosti liinoja. Lapset kiskovat ne yleensä lattioille tai sitten ne likaantuvat heti. Liinoja on vähän ja pidämme niitä harvoin. Minusta ne vain toisivat huomattavasti enempi kodikkuutta. Siispä vihdoinkin tuli sellainen kangas, josta riittäisi olkkariin liinoja ja niinpä päätin, että nämä sitten tupareihin laitan. Lapset kun eivät ole nurkissa voin hetken nauttia liinoista pöydillä. :) Niistä tuli kivat!

Tuon pahuksen tietokone pöydän tuolin haluaisin verhoilla uudelleen, mutta en tiedä riittävätkö taitoni siihen, että puran, otan vanhoista kaavat ja ompelen uudet. Kissat kättivät teroituspuunaan aikoinaan tätä tuolia. Ja pöydälle on tarkoitus tulla kyllä konekkin, kunhan käymme tällä viikolla ostamassa langattoman netin yhdessä uusien keittiön kodinkoneiden. (tiedä jos saisi vaikka kaupantekijöisiksi :P)
Keittiöön olen aina halunnut lehtitelinettä. Minua ärsyttää levällään olevat lehdet keittiössä. Siitä se ajatus sitten läksi.
Nyt mahtuu lehdet, ostoslappuset, kynät, kalenteri ja vaikka maksetut laskut yhteen paikkaan. Silti en tykkää tästä ollenkaan. Se on toimiva, mutta ruma. Teen sitten joskus vähän vähemmän värikkäämmän version. Toistaiseksi kuitenkin kone pysyy taas hetken kaapissa, sen verta vei taas tämä lokerikko innon ompelusta. Neulomiseen palattu siis! Jotka muuten kohta valmistuvat ja kuvia koitan saada niistä tälläviikolla.

Pakkasten hellitystä ollaan toivottu, yli 20 asteen pakkaseen ei huvita mennä ulkoilemaan ja siispä ollaan sisällä vähän lorvittu katsellen telkkua, kutitellen ja loikoillen. Keksitty epätoivoisina tekemistä. Tänään ohjelma numerossa oli pullien paistoa ja nyt onkin masut killallaan moista. Tänään olisi luvassa myös viimein keittiö tarjouksen katsastus ja sitten päästäisiin jo päättämään, että tämä me otetaan.

Leudompia kelejä toivotellen,

hanski