Eilen aamulla vein muksut heti aamusta anopille ja tulin kotia siivoomaan. Äiti tuli jossain vaiheessa siivousta, siivosin loppuun ja lähdettiin kaupoille. Käytiin carssonilla ostamassa muumilautasia ja sitten suunnattiin Prismaan. Sain sieltä urheiluliivit, lenkkaritkin olisin saanut, mutta ei ollut mieluisia, Saimikin olisi saanut lenkkarit, mutta ei ollut tyty mukana. Sain sitten Saimin lenkkarirahan käteisellä. Prismasta sain ostoskärrillisen ruokaa. :) Ostin pakkaseen lihoja ja leipää isot kasat, pitäisi pari viikkoa pärjätä helposti. :) Kiitos vain äitille. Meidän oli tarkoitus vielä käydä Seppälässä etsimässä niitä lenkkareita minulle ja alusvaatteita, mutta aika rienti niin, että ne jäi välistä. Äiti tosin lupasi tulla toisen kerran käymään, ja ostaa ne lenkkarit. Heitin äitin anopille kahville ja suuntasin kotiin purkamaan ostokset. Anopille takaisin päästyäni äitillä oli jo hinku kotiin. Kuulemma lomittajaa auttamaan. Ihme kiire aina. Kerrankin malttoi tulla käymään ja hirveä kiire iski silti. :( Heitin äitin meille, koska hänen autonsa oli meillä parkissa. Itse suuntasin kohti Joroista, pankkiin. Perttu tuli suoraan töistä pankkiin. Siellä meillä oli lainakeskustelut, että saammeko lainaa ja minkä suuruista. Saamme! Tosin jos tämä ei mene kaupaksi niin emmepä moista tarvihe. :D

Joroisista suunta anoppia kohti lapsia hakemaan ja sitä kautta kotia talkoisiin. Naapurin Sannan kanssa revittiin hiuksia päästä lasten kanssa muiden tehdessä suurimman työn. Nyt on pensaat leikattu, pihat haravoitu, pisimmät nurmet leikattu ja roskakatoksen edusta uudestaan laatoitettu. Routa nosti ne viime talvena vinoiksi ja ne piti poistaa, kun katoksen ovi ei mahtunut auki.

Saatiin naapureilta tuliaisia Thaimaasta. Otto sai paidan, Saimi yökkärin ja me suklaata. :) Kuulemma kiitokseksi postien ottamisesta. Minusta oli vähän liikaa, mutta kiva yllätys. :) Sovittiin talkoitten lopuksi lähtevämme lenkille Sannan kanssa. Käytiin eka auttamassa ukkojamme lasten nukkumaan laitossa ja sitten kävimme kiertämässä Kaura-ahon. Hekin meinaavat myydä nyt asuntoaan, talohinku heilläkin ja keskiviikkona tulee vielä Huoneistokeskukselta arvioimaan. :D Herättääköhän ihmisissä kuinka epäilystä, kun vierekkäset asunnot myynnissä ja A:sta oli vasta kaksio myynnissä, joka ei mennyt kaupaksi ja kolmio, joka ei ole välittäjällä. Hyvin sujuu. :D

Lenkin jälkeen vielä suuntasin anopille tulostamaan päiväkerhon hakupapereita saimille. Palautuspäivä kun on tänään. Sinne jäin taas suustani kiinni. Ovat he niin mahtavia. Rupateltiin niitä näitä. :) Ja sovittiin vielä sunnuntaista. Meinataan jättää Otto hoitoon, kun suunnataan kastajaisiin Lahteen. On ehkä liika rankka reissu kahden lapsen kanssa se.

Yö meni pyöriessä ja miettiessä lainahommia. Eniten kismittää se, että porukat ovat aikoinaan maksaneet siskolle asunnon Lahteen. Veljeni on taas saanut maatilan ja miun osinko on vasta alkanut. Olen joskus ehdottanut, että saisinko kerralla koko summan, jonka voisin sijoittaa sitten meidän taloon, mutta kuulemma tämä on mahdotonta, kun menee perintövero. Siispä saan sen pienissä erissä kerran kuussa x vuoden ajan. Tuntuu vain menevän koko raha hukkaan. :( Pitää ottaa keskusteluun tämä asia joku päivä uudelleen, jospa ymmärtäisivät paremmin asian. Jotenkin hassua, että periaatteessa miun rahoja niin enkö mie niistä saisi päättää? Ihme touhua, sanon minä! :D Kismitti sitten koko yön tuo asia ja unta en saanut millään.

Aamulla piipahdin pikaiseen suihkussa ja Saimi tuli kesken suihkun ilmoittamaan, että minä haluan suklaata! :D Sanoin, että saa niitä tulijaissuklaita sitten, kun tulen suihkusta. Näpsäkkä tyttö olikin käynyt itse. Nyt rupeaa kaakaita volyymi olemaan niin kova, että parasta lopettaa.