Oikein makoisaa huomenta. Ihanaa oli kerrankin nousta oikein aikaisin aamulla. Pertulla tänään synttärit ja heräsin neljältä tekemään aamupalaa ja eväitä rakkaalle. Lehteä hakiessa ruohon kosteus kasteli varpaita, viileys tunkeutui paidan alle ja laskeutui nenänpäähän, mutta auringon säteet ja lintujen laulu lämmitti. Jos meillä olisi lämmin lasikuisti, istuisin siinä nyt. Sen verta kaunista ulkona oli.

Kummempia ei ole tapahtunut. Kiukuttelu on ehkä asteen hiljentynyt, vaikka se silti siellä vielä on. Eilenkin kiukutti salin jumpat, itse salille kun kesäsäällä turha mennä. Pitäisi jonkun olla huutamassa ja tönimässä vieressä jotta saisi jotain aikaiseksi.

Laihdutus on ihan jäissä. Pitäisi koittaa herkkupäivät jättää jotenkin kokonaan pois, koska ne vain tahtoo jäädä päälle. Kaikki työ menee sitten aina hukkaan. :( Missä miun itsekuri ja motivaatio, missä?!

Eilen tupsahti tuvallinen mammakavereita kylään. Oli tosi mukavaa, kun tuntui kerrankin olevan eloa meidänkin kodissa. :) Saimi varsinkin tykkäsi, kun oli leikkikavereita. Tänään suunnataan nokat kohti Joroista, mennään tapaamaan Saria muksuineen. Saa nähdä miten käy. :) Illasta tulisi sitten appivanhemmat ja Pertun mummo synttärikahveille. Lisää äksöniä! Jee. Pitää myös illaksi kehitellä jotain synttärisankarillekkin. Minä kun en millään keksinyt mitään lahjaa, varsinkin kun olin niin myöhään liikenteessä.

Asunnon ostajaa edelleen ootellessa.