Nyt ei ole jaksanut kirjoittaa, ei ole oikein jaksanut lasten hoitoa, ei ole jaksanut olla kovin hyvä avovaimo, ei ole jaksanut olla kovin hyvä ystävä, ei ole jaksanut muuta kuin liikkua. Eipä se pahasta ole, mutta inhottaa tämä yleinen laiskuus. Pitäisi saaha asiaan muutos. Mutta mitäs meille on ehtinyt tapahtua.

Perjantaina lähdettiin heti aamusta kirpparikierrokselle. Ekotorilla kuolasin taas eräitä tuoleja, joita tuntuu löytävän joka kirppikseltä. En muista nyt kyseisen tuolin nimeä. Mutta netin ihmeellisestä maailmasta löysin kuvan, jee:

1243229173_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Noita tuoleja olen jo kuolannut monet kerrat. Värejäkin olen miettinyt; keltaista, mustaa, harmaata, valkoista. Olen vain niin tykästynyt meidän nykyisiin ruokailutuoleihin. Kumpa niitä löytyisi jostain lisää. Haaveissa saada isompi pöytä, sellainen johon mahtuisi 6-8henkeä istumaan. Mahtuisi joskus se soppakattilakin keskelle pöytää. :)

Kuitenkin. Ekotorilta löytyi taas mummokassi kokoelmiini 50sentillä, lisäksi löysin vanhan kukallisen kylpytakin 50sentillä. Siitä ajattelin ommella jotain, ja ompeluhimoissani löysin myös froteisen topin 50 sentillä. Kyseisestä topista olen suunnitellut norsun tekoa, mutta miun ompelutaidoilla taitaa jäädä. Joko pehmoleluksi tai jos saisin tehtyä vaikka mekon saimille niin siihen koristeeksi. Mutta enhän minä osaa! Hahaa!

Kimppakirppikselle jatkettiin ja sieltä löyti lastenvaate ompelukirja eurolla ja vanha kunnon muuttuva labyrintti peli 4 eurolla. Sitä ollaankin Pertun kanssa pelattu ahkerasti, että se on hyvä peli. Kimblestä pidän myös kovasti, mutta moista ei ole tullut vielä hankittua. Lisäksi käytiin oranssi kirppiksellä, lähetystorilla ja vielä city-kirpparilla. Jälkimmäisestä löysin sinisen vanhan liinan 50sentillä. Eikä mitään hajua, mitä siitä keksisi.

Salille lähdin sitten lasten nukkuessa päiväunia ja ennen kävin vielä seppälän alakerran kirpparilla. Sieltä löysin kahdet helmet eurolla, muumi muistipelin 2 eurolla, muumien kuuntelu cd:n eurolla ja ihanaisen vihreän lampun 5 eurolla. Paikkaa meillä ei lampulla ole, mutta olkoonsa hankinta sitten siihen joskus ilmaantuvaan taloon.

Tähän väliin täytyy sanoa, että hitto mulla on mielenkiintonen elämä. :D

Lauantaina oli vuorossa pihakirppis kierros. Ensin mentiin Puurtilaan siirtolapuutarhaan. Siellä ei oikein ollut mitään. Ruskean liinan ostin 2 eurolla ja Perttu sai Karhun tuopin 20sentillä. Matka jatkui Könönpeltoon jossa oli oikeastaan vain astioita. Brion vanhat, punaiset nukenvaunut houkutteli, mutta hinnan ollessa 50euroa vaunut eivät olleetkaan enää niin kovin kiinnostavat. :D Sieltä ajoimme kaura-ahoon eräälle kirppikselle, josta sieltäkään ei oikein löytynyt mitään. Suuntasimme sitten porttiin kirjapörssiin, josta löytyi Miina ja Manu. Saimi oli haltioissaan. Saimme kateilta kortteja, jotka sitten täytimme kotiin palattuamme mummeille ja papoille. Compattiin meno reissulla laitoin kortit postiin, toivottavasti menee perille asti. Illasta käytiin sitten vielä karkit ja herkut ostamassa. Vedimme napamme täyteen ja luultiin kuolevamme. Eipä sen kummempaa.

Sunnuntaina vain sitten oleiltiin. Aamulla kävin lenkillä lasten kera, iltapäivästä käytiin ostamassa jätskiä. Illaksi menin steppiin, tein salitreenin stepin jälkeen, kun odottelin Lauraa solariumista. Pois tullessa käytiin kaupassa ja ilta sitten menikin sohvalla. Oli sunnuntaissa jotain hyvääkin; ollaan Otolle metsästetty pelastusliivejä, jotta päästäisin kesällä mökillekkin joskus. Moisia ei ole löytynyt ja uutenakin mokomat maksaa 30-50e. Lauran kun otin kyytiin salille mentäessäni niin hänellä oli Aleksin vanhat liivit meille lainaan kesäksi. :) Suuren suuri KIITOS niistä! Pitää vain muistaa palauttaa ne kesän päätteeksi. :) Mutta tosiaan, hullua ostaa tuon hintaiset liivit, kun tullaan niitä käyttämään ehä 3 kertaa kesän aikana. :/

Tälle päivälle koitan epätoivoisesti keksiä tekemistä. Sataa vettä, joten pitäisi olla sisällä. Mietin jopa äidille lähtemistä. (!!!!) Mahtaa siis olla todella todella todella tylsää. :D Mutta katsellaan. :)