Tänään tuli sitten Huoneistokeskukselta arvioimaan asuntoa ja allekirjotettiin sopimus. Nyt vaan sitten pitää paikkoja siistinä ja koittaa toivoa parasta. :) Kuhan nyt ei kovin äkkiä menis, ei meinaa mitään hajua mihin muutetaan tästä! Ens viikolla jos pankin kanssa kävis rupattelemassa, että mimmosta rahasummaa saatas lainaan, josko löytys se talo, mutta jos ei löydy niin vuokralle sitten ja etsinnät jatkuu siitä. :) Katsellaan nyt rauhassa. :) Ei passaa hätiköidä ettei tule tehtyä semmosta, joka kaduttas sitten myöhemmin.

Illalla jaksoin vielä raahautua compattiin. Keskittyminen ei vaan oikein ollu 100%sta, kun oli ajatukset ihan muualla. Hyvää tosin teki. Laihdutus on yhtä aaltoilua, välillä menee pari päivää tosi hyvin ja sitten taas rakoilee. Yhdestä asiasta olen kuitenkin ylpeä, liikunnan oon jaksanu aika vahvasti koko aika pitää, vaikka mässäisinkin. Eipä nouse paino sitten huimiin lukemiin. Josko se tästä joskus onnistus? Tahtosin itelleni vaan niin kovasti fyysisesti hyvän olon. Kaipa sitä ei kaikkea voi saada. Ennen olin tikku, joka mahtu taskuun, mutta muuten onneton. Nykyisin olen pulska, mutta sitäkin onnellisempi. :) Jospa sitä joskus saisi ittensä solakaksi. Pitäisi keksiä paljon tekemistä, niin ei tulisi aateltua ruokaa niin paljon.

Lupailin myyntikuntosesta kämpästä kuvia. Tajusin tässä juuri, että helpommalla pääsen kun laitan myynti-ilmoituksesta linkin blogiin. Kunhan nyt ensi viikolla se tulee myyntiin.

Nyt jos jaksaisi suihkuun ja sitten joskus käpertyä sänkyynkin.