Eilen oli vähän kiukutus päivä, maustettuna olen aika paska ihminen -olotilalla. Ei ollut hyvä päivä ollenkaan. Eilen ja tänään kuitenkin tajusin, miten ihania ihmisiä minulla on ympärilläni. Ehken niin paska olekkaan, jos katsoo ihmisiä joita näen kuukausittain. He nimittäin ovat vallan mahtavia ja tukevia ja aina paikalla, kun heitä eniten tarvitsen. Miia ja Elinaa ikävöin eilen kovin, ne tajusivat aina. Mutta elämä vie ja elämä tuo. Sille mahda mitään.

Eilen kävi eräs rouva esittelyssä, oli sanonut juttelevansa miehensä kanssa ja palaavat kuulemma ehkä yhdessä asiaan. EHKÄ. Pyh. Suomalaiset ovat liian kohteliasta kansaa. Miksei voi vain sanoa suoraan, että hei ihan kiva, mutta ei meidän. Vaan on kierreltävä ja kaarreltava ja hymyiltävä hampaat irvessä, poskia purren, että kyllä minä tästä tykkään. :/ Itsekin syylistyn moiseen ja hävettää ihan. Mutta katsotaan nyt.

Tänä aamuna Saimi oli kamalan kiukkuinen. Niin kuikkuinen, että tuli todettua Marimekon unikon mukien kestävän mitä vain. Neiti kiukustui hampaita pestessä niin, että oli ihan pakko iskeä hampienpesu mukilla muutaman kerran altaaseen. Muki kun ei millään meinannut pysyä neidin haluamallapaikalla. Altaan pinta LOHKESI. En tiedä onko lohjennut ihan syvältä, mutta lohkesi kuitenkin. Lisäksi posliini pinta ropisi. Ja mitä kävi mukille? Ei mitään, ei yhtikäs mitään. Että kestäviä ovat unikon mukit. Kannattaa ostaa lapsiperheeseen. :) Katsellaan nyt, kun Perttu tulee kotiin, että mitä tehdään altaalle.

Aamusta suunnattiin katsomaan kirpparipöytäämme ja ilokseni sain huomata 4 lasia menneen, ainakin yhden mekon, muutaman lasten vaatteen ja vihdoin ja viimein oli turvakaukalokin mennyt. :) Kahdessa päivässä oli mennyt yli 60eurolla tavaraa, ihan hyvin taas. :) Nyt ilmeisesti vietävä sinne lisää tavaraa, otsikkoon viitaten.

Päiväunien aikaan kaivoin heti kankaat ja leikkasin kahden mekon kankaat valmiiksi, yhden liivin kankaat ja Lauralle ruskeaa kukka-kangasta palasen, kun sitä on niin paljon. Hyvin riittää tilkku kaverillekkin. :) Sitten laitoin koneen laulamaan.

SURRRRRR oli ommeltu ja korjattu liivin tasku.

1249384987_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


SURRRRRRRRRRRR ompelin hirmuisen kivan mekon, että ihan pompin tuolilla ja mikä ihaninta, huomata ompelu jälen parantuneen. Ehkä osaan jotakin! (tämän jälkeen kuulen korvissani Antin naurua) Ja Saimihan ei suostunut edes koittamaan moista rumuuttu. :( Kirpparille siis tämä myyntiin. (kankaana toimii taas Pertun tädin verhot. Samaisesta kankaasta himottaisi kaitaliinaa tehdä taikka tyynyliinoja.)

1249385006_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


SURRRRRRR ompelin samanlaisen liivin kuin aikaisemmin. Nyt lisäsin eteen nauhat, jälkimmäiseen on tulossa nepit. Tästäkin tuli kiva ja lahjonnalla sain sen Saiminkin päälle. Neiti tosin ilmoitti topakasti ettei laita sitä enää ikuna päällensä. Kirpparillekko joutaa siis tämäkin ihanuus? :((( (kangas on vanha lasten lakana, kirpparilta 2e)

1249384997_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Semmoista tänään. Illalla kirpparille/reille ja ruokakauppaan. Sitten steppiinkin pitäisi jaksaa mennä. On meinaa niitä lomakiloja.