Nyt se on jo näin lähellä. Vielä äskenhän se oli vielä niin kamalan kaukana ja etäällä. Kumpa itse aika menisi sinä aikana ihan humpsis vain ja olisi valmista. Viikonloppuna se sitten alkaa, nimittäin keittiöremontti. Paljon on valittavaa ja mietittävää, paljon palaa rahaakin. Toivotaan kuitenkin kovasti, että se on sitten niin kiva ettei harmita kun meni rahaa ja aikaa. Itse ainakin odotan kovasti tätä klik. Mitenhän kauan sillä jaksan sitten leikkiä? Ja astianpesukonetta. Voi että. :)

Toisaalta taas stressaan koko remonttia. Kestääkö hermot? Sujuuko kaikki mutkitta? Mitä tulee vastaan? Sopiiko värit nyt sitten kuitenkaan yhteen? Kuoleeko minun ainokainen kukkiva kukka nyt, kun se joudutaan siirtämään remontin ajaksi? :D Tosin varmaan saan juurruttaa anopilta uuden kukan. Pitää vain malttaa ja käydä aina aika-ajoin kurkkaamassa kulmamekanismin kuvaa ja huokaista, että vitsit!

Siispä odotettavaa hiljenemistä tämän blogin puolella. Mahdollisia remppakuvia pääsee kurkkailemaan sitten talon blogista, klik.

Hauskaa maaliskuuta!

hanski

P.S. Jos jollakin on tarvetta kodinkoneille, tiskipöydälle tai keittiönyläkaapeille niin klikklik ja ottakee yhteyttä.