Aika taas myllertää eteenpäin. Maanantaina meinasin kuolla tekemisen puutteeseen. Soitin jopa sitten äidillekkin, että onko hänellä mitään jos tultaisiin käymään. Olikin joku maatalousneuvoja tai vastaava tulossa käymään, joten sekin ratkaisi sen asian. Oltiin sitten sisällä, kiukuteltiin. Eki lopulta pelasti. Ja sain lapset syötettyä ja päiväunille. Meillä oli muuten Saimi pois vaipoista kokeilu päivä numero yksi. Neiti nukkui päiväunetkin ilman vaippaa. :) Melkein meni iltaan asti hyvin, sitten laitettiin ruohonleikkurin bensan hakureissulle vaippa niin heti oli tullut pissit vaippaan. :/ Mutta silti jo saavutus sinänsä!

Pertun tullessa töistä tein nakkikeittoa ja myöhemmin lähdettiin ajelulle. Mentiin Pertun porukoille jossa selvisi, että anoppi oli ollut koko päivän kotona. :/ Päästelin ärräpäitä. :D Tekeminen oli aivan lähellä, mutta ei minulla tiedossa. Muksut jätettiin mummin ja ukin hoiviin hetkeksi meidän mennessä taas kiduttamaan itseämme ja katsomaan taloa. Nissistä jo nauratti, että te taas. :D Tuli katseltua pihaa, tehtyä vähän pohdintoja kellarin suhteen ja yleisestikkin. Ullakolta löysin kuolettavan ihania naulakoita. Varmistui lopulta se minunkin mieleni, että tämä se on. Maanantaina olisi meidän asunnosta esittely. Toivon mukaan kävijöitä olisi enempi ja jospa joukosta löytyisi se ostaja. Ei voi muutakun siivota ja odottaa ja toivoa parasta.

Tiistai aamuna tein välttämättömät kotihommat ja suuntasin muksujen kera ulos. Pieni lenkki, saimi pihalle leikkimään ja naapurin Laurasta juttukaveri. :) Meni kivuttomasti ulkona olo. Sisällä sitten rukoilin Saimia nukkumaan päiväunet ja ettei se taaskaan pissisi sänkyynsä. Nukahti lopulta ja riittävän ajoissa, että ehdittäisiin nuoriin äiteihin. Ja pissiäkään ei tullut patjalle, jeee. Naama hieman koreemmaksi ja hirveellä kiireellä kohti mammoja. Paikalla oli neljä minulle uutta äitiä ja warkauden lehdestäkin oli toimittaja sekä kuvaaja paikalla, koitetaan saaha meidän tapaamisille mainetta enempi. :) Hulinata oli. Oma aikani meni lasten ujostellessa, pidellessä sylissä ja Saimia piti käyttää vessassa koko ajan, mutta eipähän tehnyt housuunsa. Tuplajeet. :D Kiva oli kuitenkin tapaamisessa ja kovasti odottelen seuraavaa, tietynlainen henkireikä minulle se. Muuten on niin kaamean laiska mihinkään lähtemään niin sinne aina jaksaa lähteä. :)

Sieltä tullessa meitä odotti herkut - pertun speciale spagettiale. :D Eli jauhelihakastiketta ja spagettia. Vitjat että oli hyvää. Ihan potutti laihdutuksen puitteissa syödä, olisi niin kovasti tehnyt mieli ottaa lisää. Pienen äitin kiukuttelun jälkeen suuntasimme Seppälään ja sain vihdoin ja viimein ne lenkkarit. Ja kivat onkin. :) Ruokakaupan kautta kotia ja hirveellä kiireellä salille, että ehdin puoli kuuden steppiin. Salilla sain huomata, että se alkaakin vasta kuudelta. Kyllä ketutti. Oisin voinut olla sen ajan kotona auttamassa. Perttu kehotti viestissä treenaamaan se aika salilla ja niimpä treenasin. Puntteja nostellessa purkautui harmistuminenkin hyvin.

Stepin jälkeen soittelin Anulle ja kerroin tulevani hakemaan. Mentiin abcille ja vetäsin siellä iltapalaksi kanasalaatin. Nokka kohti nekkaria ja siellä katselin kovasti nieleskellen, kun Anu hörppäsi kolme siideriä. Aijai, kun olisi maistunut itsellekkin. Harmikseni piti todeta kyseisen puuhan olevan mahdotonta -taas. Jospa joskus pääsisi Anunkin kanssa viihteelle. Sai taaskin nauraa vatsa kippurassa, ihan kuin yläasteella. :) Päivän huipensi vielä se, että kotona ootti mies, joka lohdutti, että ensi kerralla sitten ehkä pääset. Ja miun potiessa huonoa omatuntoa, ollessani menossa taas koko illan, Perttu lohdutti, että saanhan minä mennä ja että hän on lasten kanssa mielellään. Vitjat. <3 Mitenkä onnekas sitä onkaan. :)

Tänään taas vietellään sadepäivää sisällä. Eki taas pyörii, pakko kohta saada uusi eki jostain. Osaa jo nuo jaksojen vuorosanat ulkoa. :/ Jos kohta vaihtaisi lapsille jopa päällekkin, pääsisin jatkamaan Saimin hienosti sujunutta vaipattomuutta. Eilenkin kauppareissulla ootti hienosti kassoille asti ja sitten mentiin käymään vessassa. Illalla oli yhdet pissit tulleet lattialle, mutta sekin johtui vain siitä, että Ottoon oli mennyt liikaa huomiota niin tottakai sitä oli jotenkin protestoitava. Jospa se tästä. :)

Loppuun vielä kuvia maanantain välipalahetkeltä.

 

1243404432_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No voi vitjat.

1243404452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hörppäsehän velipoika tuosta.

1243404467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä olen hulluna näihin.

1243404444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hahaa, äiti kurkkailee kameran takaa.