Synttäreitä ollaan juhlittu, eilen meidän pienen 1-vuotis synttäreitä ja tänään minun 23-vuotis synttäreitä. Saimin olen saanut nimipäivälahjaksi ja Oton syntymäpäivälahjaksi. <3 Maailman parhaimmat lahjat ikinä.

Laiskotellessa mennyt aika, en ole jaksanut salille, en mihinkään. Lapasia olen ruennut nyt neulomaan pukin konttiin. Ompelu on täysin jäissä. Jos koittasi seuraavaksi ommella typylle patalaput, kun hän niitä niin kovin toivoi.

Eilen oli naapurit kylässä. Ihanan rentoa oleilua, tehtiin pitsaa ja Sanna toi omppupiirakkaa jälkkäriksi. Syötiin ja naurettiin. Oleskeltiin ja juteltiin. Lähettiin vielä Sannan kanssa kurkkua myöten täynnä lenkille, piristi se kummasti.

Tänä aamuna odotti keittiön pöydälle paketti. Perttu oli ostanut hopeisen sydän-ketjun. Kiitos <3 Kauhea onnitteluitten tulva, olen ollut ihan ymmärrystä vailla niiden kanssa. Elina kävi, vanha naapuri, vanha paras kaveri. Kauhea suru iski, kun lähti. Sitä aina tajuaa näkiessä, että miten rakas olet ja miten ikävä on ollutkaan. Elinakin asustelee Seinäjoella, eikä Varkaudessa enää. Miiakin on jo Tampereella ja Noora Kuopiossa. Kaikki häviää, mutta ihaninta minusta on se, että vaikka ei näekkään niin silti kaikki jotenkin pysyy samana. <3 Kiitos siitä heille! Miten kovasti arvostankaan sitä.

Tänään sain myös puhelun meidän vuokranantajalta. Soitteli, että asunto olisi nyt tyhjä, että pääsette sinne siivoamaan. Hän kuulemma vie edellisten vuokralaisten avaimet sinne asuntoon ja kolmas saahaan välittäjältä vuokra takuu maksu kuittia vastaan. Miten ystävällistä ilmottaa! Mennään siis tänään sitä asuntoa katsomaan. Pitäisi myös keritä pää värjätä ja laittautuakin. Salilla yksi vuotis synttärit ja lähden Lauran kanssa sinne "bilettämään". Toisin sanoen syödään masut täyteen ilmasta ruokaa ja lähdetään kotiin. Minä koitan ehkä keksiä jotain vielä sen jälkeen. On nimittäin tosi harvinaista päästä synttäreitä juhlimaan. Aina yleensä ollut töissä tai raskaana.

Mutta on se elämä vaan mukavaa. :) Kivaa viikonloppua teillekkin blogibn lukijat. (onkohan teitä muuten edes kovin montaa)