Aamulla vietiin sisko kerhoon ja suunnattiin Oton kanssa kirpparikierrokselle, vaikkei poika kovin innoissaan moisesta ollukkaan. Anoppi eksyi seuraamme ja näimme Lauraakin kirppistelemässä. :) Meni ihan sutjakkaasti. Anopin mukana eksyin Lankasiin ja voi pojat! Olo oli kuin karkkikaupassa. En ostanut mitään. Jos olisin ostanut yhtä, olisi pitänyt saada toista ja kolmatta ja neljättä. Erityiset eräät neon-väriset villalangat saivat minut nauramaan ääneen, olivat tosi hauskoja.

Mitä me sitten ostimme? Emme paljoa mitään, kun ei ollut mitään. Saimille löysin paidan Kimppa-Kirppikseltä, 2e.
Itsehän pääsen nyt leikkimään kunnon emäntää. Saimille olisi ehdottomasti saatava samanlainen asu. :D Nämä Fridalta, 1,50e. Harmikseni en löytänyt Saimille luistimia.


Säästökirpparilta löytyi Otolle mieluinen lelu, 2,50e.


Hulinata on riittänyt. Sain luettua Juha Vuorisen Kakkonen tänä aamuna loppuun. Tuommosta hyvää lepposta luettavaa, ei haittaa jos ei muista kaikkea lukemaansa. :D

Maanantaina tosiaan meillä kävi eräs toinen Laura muksuineen, eilen piipahti Anu ihanaisen Aava neitokaisen kanssa ja tänään käytiin kirppistelee ja illalla olisi vierailu yhen kamun luon. Käydään vähän kurkkii, mitä on saanut talollensa aikaiseksi ja rupattelemassa vinkkejä omaamme varten.

Huomenna anoppi tuo Saimin takaisin (käy hakemassa kerhosta, ja jää yöksi) ja lisäksi pitäisi tulla käymään oma äitini kera siskoni ja kummityttömme Martan kanssa. :) Kivaa! Nopeasti menee päivät, mutta aina ehtii jossain välissä neulomaan. :)