Pitkästä aikaa. Mies lähti illan viettoon ja lasten nukkuessa minulla on kerrankin aikaa ja malttia rauhoittua koneelle.

Uusi koti siis, muutimme viikko sitten myymästämme rivari-kolmiosta, keskustaan kerrostalo kolmioon. Tavarat löysi nopeasti paikkansa. Lapsetkin sopeutuivat todella hyvin uuteen kotiin ja vieläpä samaan makuuhuoneeseen (!!!). Itsellä on vähän ollut koti-ikävä välillä. Olo ollut kuin hotellissa, mutta viimepäivinä minut on vallannut olo, että ehkäpä tämä tässäkin menee. Olkkari ja parveke ovat suosikkipaikkani. Parvekkeen sisustus hieman kesken, mutta tupareihin meinasin saada sen kuntoon. Makkarit, eteinen, keittiö ja kylppäri nyt ovat minusta aika perus vuokra-asunto kamaa. Siellä tavarat vain ovat.

Parvekkeen myötä olen löytänyt uuden mieluisan puuhan - nimittäin parvekkeella neulominen. Ihanaa villasukat jalassa neuloa kynttilänvalossa ja kuunnella kaupungin mekkalaa.
Olohuone on myöskin mukavan kodikas. Ainut mitä haluaisin muuttaa on uusi lampunvarjostin nurkassa olevaan lamppuun ja kellon ympärille useampia kelloja. Tiedä häntä vain, että tekisiköhän se kamala tikitys hulluksi?

Loppuun vielä tekemäni takki ihan oikeassa käytössä. Ollaan lähdössä katsomaan Muumipappaa. Ihan kiva se on, vaikka rumaa jälkeä onkin. Josko tämä sitten vaikka hiekkalaatikko takiksi. Housut vain pitäisi kaveriksi löytää.