Tekemisen puute ei ole kuulunut elämääni viime aikoina, paitsi ehkä viikonloppuisin. Silloin koitetaan keskittyä olemaan yhdessä.

Tekeminen on hyvä asia. Pitää kiireisenä ja toimeliaana, ei ehdi murehtia - varsinkaan kun ei ole mitään murehdittavaa. :)

Kovasti olen neulonut, sillä rentoudun hyvin. Ei tarvitse paljoa ajatella, kunhan vain tekee. Ompelukoneella en ole ehtinyt paljoa suristella, mutta patalappu palasia olen valmiiksi leikannut. Pääsen niitä ompelemaan sitten suoraan, kun siltä tuntuu. Maanantaina olisi eräässä kangaskaupassa penkojaiset. Kaikki kankaat, muovipussi niin täyteen kuin mahtuu ja hinta 17e! Lähdetään anopin kanssa tappelemaan mummojen kanssa. :) Appiukko on lomalla ensiviikon ja katsoo lapsia sen aikaa. En malta odottaa!

Lapset ovat olleet nuhassa, mutta eivät ole onneksi kuumeilleet. Kiitos anopin, pääsin yksin tiistaina nuoriin äiteihin. Plöristiin jouluaskartelusta, lasten pikkujouluista ja mammojen omista. Pitäisi tehdä mainoksia tapahtumista ympäri kaupunkia, jotta saisi paljon porukkaa mukaan. Paikallislehtikin pyydetään paikalle. Äitien toiminta hiipunut syksyn tullen. Porukoiden metsästä pitäisi halkoja käydä hakemassa, jotta saadaan puisia tonttuja tehdyksi. :) Lisäksi oltaisiin marraskuussa menossa kaverin miehen valmistujaisiin ja Eppu Normaalikin tulee esiintymään kuun lopussa. Joulukuussa olisi sitten äitien pikujoulut ja kuntosalin pikkujoulut. Kalenteri täyttyy äkkiä!

Loppuviikosta ja ensi viikollakin saan mieluisia vieraita, sitäkään en malta odottaa!

Eilen käytiin katsomassa Kadonneen naurun metsästys. Sai tosiaan nauraa itsensä kipeäksi. Harmi kun moiseen tuppukylään ei useammin eksy moisia. Mutta nyt olen menettänyt neitsyyteni stand upille. Se oli ensimmäinen kertani, kun livenä kävin katsomassa ja menen kyllä toistekin jos vain on mahdollista! Hyvät treffit oli avopuolisoni kanssa, käytiin ennen showta syömässä ja sitten naurettiin ruuat kurkussa. Harvinaista herkkua moiset treffit -pitäisi useammin. Kiitos kulta eilisestä!  <3

Verotoimistostakin tuli kivaa postia, täytyi ihan pullakahvit keittää sen kunniaksi. :) Hyvin tulee joululahjarahaa, jää vähän säästönkin tai sitten ostetaan joku elektroniikka.Pitkään haaveissa on ollut tallentava digiboxi, tietokone, ulkonen kovo tai telkkari. Varmaan kannettava on kovassa harkinnassa. Katsotaan nyt. :)

Ja lisää hyviä uutisia. Kaverilla vesikilppari, josta joutuu luopumaan ja oli jo sitä lopetettavaksi viemässä. Nyt juuri soitti ja koti oli löytynyt konnalle terraarioineen päivineen. :)

Jottei ihan ylipositiiviseksi menisi niin jostain on valitettavakin. Lapset kun ovat olleet kipeitä niin kirppareille en ole päässyt ollenkaan. Tuntuu vähän jo, kuin olisi vieroitusoireita. Jospa huomenna tai perjantaina pääsisin Elinan kanssa edes pienelle kierrokselle.

Stressiä ei onneksi pukkaa. :) Pikemminkin toisin päin. Tuntee, että sydän sykkii ja on elämää ympärillä. Hihii! Tälläisiä päiviä lisää!

Railakasta loppuviikkoa,

hanski