Käytiin sorsia ruokkimassa torstaina. Ilma oli upean värikäs ja kirkas ja raikas. Tykkäsin kovasti. Läheisen paikan sorsat ovat melko agressiivisia. Aikuisesta saattaa olla hauskaa, kun sorsat nykii lahkeesta, että heitäppä jäbä sitä pullaa, mutta lapsesta voi olla pelottavaa. En voinut olla pohtimatta, mitenkä pitkälle sorsat vielä menisivät moisen näykkimisen kanssa. Toisiaan kohtaan ei moisia näykkäisyjä säästelty. Taidamme ehkä siirtyä muualle sorsia ruokkimaan.

Eilen kävin kirpparikierroksella Elinan kanssa. Oli mukavaa rupatella ja penkoa. Mitään en ostanut, koska ei ollut oikeastaan mitään ostettavaa. Illemmalla lähdimme vielä mäkkiin turisemaan lisää. Vanhan ystävän kanssa on aina niin helppoa. Ei tarvitse miettiä mitä sanoo ja mitenkä. Kuhan vain puhuu samaa tahtia ajatuksiensa kanssa. Ei uudet ystävätkään pahasta ole, kuitenkin tunnen olevani ehkä hieman varuillani vielä heidän kanssa. Mutta kumpa joskus hekin olisivat yhtä "helppoja". Mukavaa oli eilinen ilta, lämmittää vielä minun mieltäni pitkään.Olen myös saanut aikaiseksi. Pakettikortit saivat narut, vielä pitäisi tekstit keksiä. Haluaisin ne sellaisin keinoin, että kortteja voisi jopa käyttää uudelleen. Onko kenelläkään ehdotuksia? (ihanan tarkkoja kuvia ilman salamaa <3) Pakettikortteja voisi myös ihan noin pelkästään käyttää joulukoristeina. Ovat kivoja, ihanan yksinkertaisia. Tykkään. :)Nämä lapaset minun on pakko paljastaa, olen niistä niin iloinen. Hienot ovat. Asiaa ehkä hieman peittelee se, jos en kerro kelle ne ovat? Värit natsaa ja kuvio natsaa. Itelle voisi joskus jaksaa tehdä moiset samanlaiset. Kaikki langat seitsemää veljestä.

Otolle ja Saimille on pipot, oranssin pipon jo esittelinkin. Saimille on lapaset tehtynä pipon kanssa (toisessa peukalo kesken), Otolle meinasin tehdä myös mätsäävät lapaset. Ihanan pörröistä ja pehmoista lankaa tuo Novitan Teddy, pirunmoista pääteltävää vain.

Sellasta tänään ja ens kerralla varmaan melko samanlaista!

Hahaa!, hanski