Viikko on taas hurahtanut etiäpäin ja ei mitään hajua edes, että minne aika meni. Tiistaina suuntasin mammatapaamiseen. Siellä oli taas ilahduttavan paljon porukkaa. :) Kyselin Lauralta ompeluvinkkejä ja toisen Lauran kanssa iloittiin synnytyksen käynnistämisestä. :) Keskiviikkona siis heille tuli pieni poika.

Ompeluvinkki-Lauran kanssa lähdettiin sitten kirpparikierrokselle ja kankaita löytyi kasoittan. Ompeluinnostus vain kasvoi. :) Tein sitten Saimille mekon, joka oli hieman hassu. Bodystepissä sitten Laura katsoi mekkoa, ja kertoi ompelujärjestyksen olleen väärä. Joten siis purkamaan ja ompelemaan uudestaan. Hieno tuli mekosta, ompelujälki on vain mitä on. Kuvia lupailen, kuhan joskus saataisiin kamera takas lainasta tai toinen kamera takuusta takaisin.

Keskiviikkona käytiin sitten koko konkkaronkka appiukon nimppareilla ihan kävellen. :) Oltiin ympäristöystävällisiä perhana! Anopilta sain ison kasan mukaan suuri käsityö lehtiä ja loppu ilta menikin niitä ahkerasti selaillessa.

Torstaina koitettiin siivotaa, Miiakin kävi Melissan kanssa meillä ja hullulta tuntuu ajatella, että ei enää tuukkaan näkemään noita kahta niin useasti. Ehkäpä se sitten jossain vaiheessa iskee -ikävä. Onneksi on muitakin kamuja lähistöllä ettei seuranpula iske! Illalla suunnattiin kesäkadulle ja katottiin, kun lapsien pikkuserkku Iisa pokkasi vuoden vekara-pokaalin. Kadulla maistui myös kesän ensimmäiset irtojäätelöt. <3

Perjantaina pakkailtiin Saimille tavaroita Helsingin reissua varten. Saimi lällätteli koko päivän Otolle, kun Otto ei pääse mukaan. Sisarusrakkaus. <3 Otto onneksi niin pieni jo, ettei moista tajunnut. Uusien ylös tulleiden hamapiden lipominen oli paljon kivempaa puuhaa (viikonloppuna oppi vielä narskutuksen jalon taidonkin, isi ja äiti tykkää). Saimi sitten suuntasi puoli viiden aikaan mummin ja ukin kyytiin ja lähti heidän kanssaan viikonlopuksi Helsinkiin. Me taas suunnattiin ruokakauppaan herkkuja ostelemaan ja sitten Mikon ja Minnan luokse jätskikahveille. :) Sateen hellittäessä käytiin Minnan kanssa testaamassa tivolin "hurveli" ja oli kyllä mahtavaa käydä pitkästä aikaa jossain härvelissä. :) Voisi harkita lähtöä huvipuistoon Pertun loman aikana. Viime kerrasta onkin jo 3 vuotta.

Lauantaina suunnattiin kirpparikierrokselle, josta lyötyi taas kankaita, vaatetta ja ihana elokuva nimeltään Roc'n roll never dies. Suomalainen filmi kyseessä, Edelmann pääosassa. Esittää hieman kehitysvammaista miestä. Mutta suosittelen kaikille! Itselle aina tulee vain väkipakolla hyvä mieli, kun moisen elokuvan katson. :) Santulle ostettiin synttärilahja ja grillikin lyötyi Rellunkulmasta. Perttu sitä eilen illalla jo testasikin, en tiedä tosin onko hyvä, koska olin jo nukkumassa. Tein mys lauantaina paidan, joka näyttää ihan paidalle, ompelujälki on vain taas kerran, mitä on. Mutta kyllä se siitä. Sormet kovasti syyhyää - lisäälisääLISÄÄ!!

Sunnuntaina lenkkeiltiin ja lorvittiin ja Saimikin kotiintui. Reissu oli mennyt loistavasti. Ei ollu kiukutellut, eikä koti-ikäväkään ollut iskenyt. Hyvin oli nukkunut ja kuivanu pysynyt koko reissun ajan. :))) Jee, näyttää nyt oppineen tuon vessahomman. Saimin tärkein uutinen reissulta oli, että korkeasaaressa oli ollut apinoita, joilla oli punaiset pyllyt! :D Mansikoita oli syönyt paljon, parvekkeelta vilkuttanut, ollut ratikan, junan ja laivan kyydissä. Kovin oli reissusta tykännyt. :) Anoppi sitä ihastelikin, miten reipas tyttö meillä on. Ja tätä äitiä ihan itkettää melkein, kun miten reipas se tosiaan onkaan. <3

Illalla piipahdettiin pikkuserkku Santun 2-vuotis synttäreillä. Mukavat kemut oli. :)

Tänään luvassa siivoota, koska illalla esittely. Tosin tässä mietin, että mitäpä sitä siivoomaan, kun ei kuitenkaan kukaan käy. :P Jos vessan kuitenkin pesaisi, imuroisi ja moppaisi lattiat ja keittiöstä tiskit koneeseen. Saa luvan kelvata. Siispä ne tekemään, kun ruokakin jo valmiina uunissa illaksi. Ei voi sitäkään käyttää tekosyynä siivoamiselle. :P