Nyt sain ulkoasunkin mieleisen näköiseksi. Tästä se lähtee. Jospa viikonloppuna saisi aikaiseksi kirjoitettua ekan kerran kunnolla höpinöitä. Nyt ei oikein jouda enempää, koska pitäisi siivota. Huomenna tulee eräs nainen katsomaan asuntoa, josko olisi kiinnostunut ostamaan ja torstaina sitten kiinteistövälittäjä arvioimaan asuntoa. Itse vain mietin, että jos ei löydetä vuokra-asuntoa jossa on tiskikone. :D Se on suurin huolenaiheeni. Ollaan pulassa ilman sitä. Ja tietty tavarat, minne survoo. Tai jospa se oikea talo tulisi kohdalle, jonka voisi vain napata. Jospa ja jospa.

Mutta nyt on lähdettävä salille ja sitten pitäisi otolle keittää soseita, pyyhkiä keittiön kaakelit ja ties mitä vielä. Heippa.

Ainiin. Otto oppi eilen seisomaan. Pitää vahtia kokoaika melkein. Saa nähdä millanen pää sille raukalle oikein muovautuu, sen verta osumaa on saanut.

Ainiin2. Vihdoin ja viimein saatiin päätettyä, että joskus oman talon pihalla tahdot sanomme. Vitsit sitä lämmintä tunnetta, kun kuulee ne sanat toisen suusta. Minulle se on jotenkin vain sellainen varmistus, että sinua oikeasti rakastan. :>