Keittiön verhot ovat tehty ajatellen tulevaa. Nämä keltaiset verhot sopivat hyvin mustien kalusteiden kanssa. Ja koska kaikki olisi saatava heti tässä nyt ja en malta odottaa -periaatteella, voin nyt katsella näitä verhoja ja haaveilla uudesta keittiöstä. Nämä verhot on minulle muistutus, että kyllä sitten joskus, itseasiassa ehkä jopa jo melko piankin. Tänään tajusin, että voi jos oisi rikas, ostaisin Marimekon Kaivon keltaista versiota jostain ja verhot siitä keittiöön. Olisipa hienot! Nämä verhot on tehty talon vanhoista verhoista.Eteisen numero yksi ja eteisen numero kaksi välissä olevasta ovesta on suora näköyhteys naapuriin. Tätä peittämään ompelin joskus aikaisemmin verhon. Ostin kankaan kirpparilta aikoinaan 1,50e ja päätin jo silloin, että tästä tulee oviverho, NIH!


Eteisen ikkuna sai myös samaisen verhon kuin keittiössä. Taitaa olla kevättä rinnassa?


Ja samasta kankaasta riitti vielä yläkerran rappusen pikkuikkunaan. Että nää vanhat verhotangot on sitten kivoja!


Kellarin pikkuikkunoihin taiteilin Lauralta saamastani kankaasta verhot. Puolikas vanha verho riittä nippanappa ja jossain ikkunoissa oli jopa vähän pituudesta otettava pois. Ei yksinkertaisesti riittänyt. Olisin samaisesta kankaasta halunnut myös kellarin oveen verhon, mutta hyvät ovat jo nämäkin, kun riittivät kaikkiin ikkunoihin. Iso kiitos Lauralle kankaasta! Meinasin tästä kankaasta aikoinaan tehdä Saimille takkia, mutta onneksi en tehnyt. :) Näissä verhoissa myös sama periaate kuin keittiön verhoissa, ehkäpä joskus talo olisi vihreä ulkopäin ja verhot sopisivat loistavasti talon väriin. :D (miten niin aattelen liian pitkälle?!) Mutta nämä verhot toimivat muistutuksena taasen, että sitten joskus. :)

Aula:


Askarteluhuone:


Pannuhuone:


Sauna:


Halkovarasto:


Enää puuttuisi ullakon ikkunat. Haluan niihinkin jotkut kivat verhot. Mutta nytpä näyttää tupareihin kellarissakin edes himpunverran kodikkaammalta.