Ensinnäkin: Ottoahan ollaan osakestoiltu. Käytännössä vain öisin ollut kertisvaippa tai kun ollaan reissussa tai kaikki kestot on pesussa. Nyt vain pojan ollessa 2v1kk pissin kertamäärä rupee olemaan jo semmoinen, ettei vaipat enää pidä. Imuakaan ei oikein enempää raaski laittaa, kun rupeaa sitten vaipan koko jo haittaamaan liikkumista. Siispä mietin, että onko meidän kestoilut jo kestoiltu vai olisiko kellään vinkkejä tilanteen korjaamiseksi? Tai sitten on vähennettävä käytössä olevien vaippojen määrää laittamalla superimut samaan. Tämä on vähän tuottanut minulle päänvaivaa ja jo hiukan harmistunutkin asiasta olen ollut, kestoilu kun tähän asti sujunut ilman mittään. :) Talvikin tulossa, joten pottailukin hieman hankalaa. Jokohan sitä uskaltaisi yrittää?

Toiseksi: Lämpöä riittää nyt sähköllä, samoin lämmintä vettä. Neljän jälkeen eilen lähtivät miehet nurkista pois. Tuleevat sitten joskus kytkemään, kuhan poraus tehty (sitä luvattu maanantaille), samoin patterityypit tulee laittamaan termostaatit loppuun (käsisäädöllä käsittääkseni vielä nuo uutuudet) sekä askarteluhuoneen patterin kytkeevät toiminta kuntoon. Ensi viikkoa odotellessa. Pumppu automaatilla nyt, mutta tuntuu lämmittävän vähän miten sattuu. :D Soitteli Perttu asiasta, mutta ylläripylläri eivät jouda katsomaan. :/ Havaiji-bileet siis vissiin pidettävä, kun lämpöä nyt niin hyvin riittää. x)

Kolmanneksi: Ompelukonekin on surruttanut ullakolle verhot, samoin tuohon meidän eteiseen kapan. Yläkerran oveen toinen verho löysi jo paikkansa. Ullakon verhot odottavat vielä asentamistaan.

Tänään pääsin Saimin kerhon ajaksi kirppistelee. Saalis:

1285151157_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Verhot 6e, muki 1e ja Saimille upouusi paita 2e. :)