Juhannus tosiaan teki niin. Kivaa oli. :) Oltiin Pertun porukoiden mökillä kera Pertun vanhempien. Ei haitannut yhtään vaikka lauantaina satoi, aika meni silti hyvin. Saimi varsinkin viihtyi mökillä, vaikkei järveen vielä päässytkään. Helpompaa oli kuin viime kesänä. Edellisenä kesänä nimittäin Saimi oli jatkuvasti laiturilla ja sitä sai vahtia jatkuvasti. Tänä kesänä jo huomasi, että onhan täällä mökillä muutakin, kuten kiikut, leikkimökki ja liukumäkikin. :) Kuvia nyt ei reissulta ole, koska ei järkkäriä jaksettu mukaan raahata. Takuusta ei ole kuulunut pienemmästä kamerasta. Ehkäpä se pian.

Nuhassa ollaan oltu Otto sekä minä. Ottoon puhkesi ke-to välisenä yönä ja minuun seuraavana yönä. Onneksi ei olla kuumeiltu ja muutenkin ollut ihan hyvä olo. Muutamalla buranalla selvisi hyvin mökillä. :)

Haaveissa olisi heinäkuun lopulla päästä kaveriporukalla samaiselle mökille nauttimaan kesästä ja ruuasta. Jospa saataisiin jonkunmoinen porukka kasaan ja jos kukaan nyt ei sitten tahdo mukaan tulla niin mennään Pertun kanssa kaksistaan. Itse olen nyt mökkeilystä innostunut. Viime kesänä oli vaan niin tukalaa touhua sen mahan kanssa joka homma.

Tänään ollut sitten arkeen paluuta. Tuula ja Seppokin kohti Lappia lähtivät aamulla ja Perttu töihin. Päivä mennyt vähän ihmetellessä, että mitäs sitten. Huomenna onneksi Lauran kanssa lenkkeilemään, mammojakin olisi ja illalla testaan nuhan kunnon bodystepissä. Keskiviikkona Anu lupaili käymään. Menee siis nopsaan viikot.

Kävin Pertun tullessa töistä Kimppa-Kirppiksellä pyörimässä, saalis oli melko hyvä. Harmaa paita 1,50e, sininen huppari 25snt, laiva 50snt ja mukeja olen pyöritellyt pitkään, nyt niiden ollessa puoleen hintaan 50snt/kpl, en voinut vastustaa kiusausta ja napata niitä mukaan.

1246424727_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kankaita on kertynyt jo pikkuhiljaa vinopino. Kumpa ne osaisivat kuiskia, että tee minusta tämä ja minusta tämä ja vieläpä sellaisia, joita osaisin tehdä. Aikaa, paljon aikaa tarvitsisin tämän pinon kanssa.

1246424708_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lopuksi vielä aikaisemmin kuvattu mekko. Mekosta pidin kovasti, mutta minua jäi vaivaamaan, että siitä puuttuu jokin. Niimpä eräs ilta ruskeaa lakanaa vapisevin käsin ja rukoilevin mielin lähdin ompelemaan. Tulos oli kiva. :)

1246433227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e